Nadrzędnym celem działalności Rzeźni Drobiu Konkol w Niestępowie jest spełnianie wszystkich potrzeb i oczekiwań klientów poprzez wysoką jakość świeżego mięsa drobiowego oraz zapewnienie jego bezpieczeństwa pod względem jakości zdrowotnej.
W produkcji naszego mięsa nie stosujemy dodatków chemicznych, polepszaczy smaku ani konserwantów.
Wymagania prawne wraz ze świadomością możliwości powstania zagrożeń wynikających ze specyfikacji procesu technologicznego jakim jest produkcja mięsa drobiowego oraz wysokie wymagania klienta skłoniły nas do opracowania i wdrożenia systemu HACCP, zapewniającego bezpieczeństwo jakości zdrowotnej produktów, podniesienie atrakcyjności konsumenckiej oraz stałej, powtarzalnej jakości produktu.
Nasze wieloletnie doświadczenie w branży, nieustanny rozwój i możliwości produkcyjne sprawiają, że poszerzamy sieć klientów otwierając się na nowe warunki współpracy.